Serie 1: Nederlag i sidste test inden forårspremieren

image Køges Bertil Storskov dribler ind i straffesparksfeltet og sekundet senere preller hans forsøg af på nærmeste målstolpe. Det var Køges bedste forsøg i kampen.
Per Møller
07. marts 2024 kl. 06:50

Onsdag aften sluttede Køge Boldklubs førstehold i Serie 1 rækken af træningskampe forud for den super spændende forårssæson, der tager sin begyndelse fredag aften i næste uge.

Hjemme på Capelli Sport Stadion stod Nicklas Mosegaards tropper overfor Ledøje Smørum Fodbold - LSF - der til daglig spiller i Danmarksserien. En rigtig god modstander for at få målt sig selv af i sidste test inden det for alvor går løs om point.

Kampen blev en rodet forestilling med LSF som det bedst spillende hold, og det var heller ikke ufortjent at gæsterne trak sig tilbage med en sejr på 1-0 på et mål scoret fem minutter før tid, da en ripost fra Køge-målmand Emil Martinsen blev sparket i kassen.

Køges spil nåede aldrig at hænge ordentligt sammen. Der var rigtigt mange uprovokerede fejlafleveringer, og holdet skabte kun få chancer set over de 90 minutter. Det bedste forsøg stod Bertil Storskov for, da han efter blot fem minutters spil trak ind fra venstre og fyrede kanonen af, men måtte se sit forsøg prelle af mod nærmeste målstolpe.

I den anden ende af banen fik LSF spillet sig frem til flere gode chancer, og Køge-målmand Emil Martinsen blev holdt varm og leverede flere fine redninger.

Cheftræner Nicklas Mosegaard var da heller i det bedste humør efter kampen.

"Det var skidt det vi leverede. Alt for mange spillede kun på 80 procent af det vi ved de kan præstere - og den går altså ikke når vi tager fat på turneringen om en uge. For så får vi rigtigt mange problemer. Jeg kan kun tælle tre spillere der der kan se sig selv i spejlet. Men jeg er fuld af fortrøstning og er helt sikker på, at det bliver et helt andet Køge-hold vi får at se når vi starter forårssæsonen næste fredag. En talemåde siger at en dårlig generalprøve giver en god premiere", siger Nicklas Mosegaard, der til kampen mod LSF måtte undvære offensivspillerne Emil Andersen og August Christiansen der begge var forhindret i embedets medfør.

Køges første kamp i forårssæsonen 2024 spilles fredag den 15. marts kl. 19.00, hvor holdet får besøg af B.73 Slagelse på Capelli Sport Stadion i Køge, hvor klubben håber mange vil møde frem og bakke holdet op i bestræbelserne på at sikre sig tre uhyre vigtige points i kampen for at bevare placeringen i toppen af den meget stærke række.

Køge i angreb i første halvleg. Med nr. 21 ses Køges topscorer Rasmus Heileskov Nielsen.