Menu

Velkommen til Børnefodbold i Køge Boldklub!

image

I Køge Boldklub kan du spille fodbold fra man er 2 år gammel. Vi har tilbud til alle børn og både drenge og piger. Til de helt små laver vi Børn til Bold, senere har vi fokus på basis boldbevægelser, og de sidste to år i Børneafdelingen lægger vi fokus på motorik og tekniktræning. Du kan læse mere om vores mål og værdier i vore Børnemanifest ude til højre.

 

Hver årgang har sine egne forældretrænere og holdledere. Trænerne står for at planlægge træningen og hjælper børnene, når vi er ude til stævner. Holdlederen står for al kommunikation med forældrene, og planlægger kørsel til stævner, samt hvilke stævner børnene skal spille.
I Børneafdelingen synes vi at det allervigtigste er, at børnene har det sjovt og får nogle gode oplevelser med deres kammerater. Det hele skal ikke handle om fodbold, og derfor er der et eventudvalg på hver årgang, der planlægger ture til HB Køges hjemmekampe, arrangerer overnatning i klubhuset eller lokker maskotten Svante forbi til en træning. Vi har også vores egen maskot, der hedder Ælling. Den kommer du helt sikkert til at blive gode venner med.

Alt sammen for at vi kan skabe så gode rammer som muligt for vores børn.

I menuen øverst kan du finde mere information om hver enkelt årgang, og nederst på siden kan du indmelde dig, eller kontakte klubben, hvis du har nogle spørgsmål.

Velkommen til Børneafdelingen Køge Boldklub.
Fra Ælling til Svane.