Herresenior: Fremragende weekend for alle holdene

image En situation fra fredag aftens Serie 5-kamp mellem Køge Boldklub og VG Fodbold på atletikbanen på Køge Idrætspark.
Per Møller
24. september 2023 kl. 21:01
ALLE hold kunne glæde sig over at hente point hjem til klubben.

Alle holdene i Køge Boldklubs herreseniorafdeling har igen været i aktion i weekenden, og det endte med nogle rigtigt fine resultater for alle holdene.

Af seks hold i aktion blev det til fem sejre og en enkelt uafgjort kamp. Fornemt.

Førsteholdet i Serie 1, Pulje 2 indledte rækken af kampe fredag aften ved hjemme på Capelli Sport Stadion at besejre Haslev FC med 4-2 efter en aldeles underholdende kamp. Den kamp kan du læse om her.

Søndag middag var andetholdet i Serie 3, Pulje 8 ude i et meget vigtigt topopgør på hjemmebane mod FK Sydsjælland 05. En sejr var nødvenlig såfremt kontakten til Top-3 skulle bevares.

Og sejren kom i hus – 3-1 lød cifrene på da kampens dommer fløjtede de 90 minutter af.

To hurtige scoringer omkring den halve time bragte Køge foran 2-0. Først var det Bertil Storskov der var på pletten efter oplæg fra Malte Knudsen og minuttet senere bragte Magnus Tange Bødker Køge på 2-0 efter forarbejde af Kasper Lillelund.

Gæsterne fra FK Sydsjælland 05 fik reduceret til 2-1 fem minutter før pausen, og fik skabt fornyet spænding til anden halvleg.

Køge holdt skansen og midt i halvlegen satte Benjamin Torrecillas trumf på da han scorede på Bertil Storskovs forarbejde.

Med sejren rykkede Køge op på tredjepladsen i rækken – se stillingen her.

Det sejrende Køge-hold bestod af følgende spillere: Mark Sørensen, Mathias Hindkjær, Malte Gleerup, Mads Lindgren, Bertil Storskov, Benjamin Torrecillas, Magnus Brandt Jørgensen, Victor Rybak Frandsen, Malte Knudsen, Kasper Lillelund, Andreas Maibom, Tobias Torrecillas og Magnus Tange Bødker.

Holdets næste kamp spilles lørdag den 30. september kl. 14.30 på udebane mod Præstø IF.

Se stillingen i Serie 5, Pulje 8 her.

Tredjeholdet i Serie 3, Pulje 5 havde også hjemmebanefordel søndag middag. Her var modstanderen FC Ishøj – og her delte de to hold pointene ved at spille uafgjort 1-1.

Køge fik en super start på kampen, da Daniel Carvalho allerede efter otte minutters spil bragte holdet foran. Den føring holdt frem til det 79. minut, hvor det lykkedes gæsterne at få udlignet og dermed snuppe de ene point.

Køges hold så således ud: Mikkel Røder, Lasse K. Arbøll, Mohammed Nazrabi, Magnus Oster Rasmussen, Baran Özdemir, Benjamin Svendsen, Victor Kragballe, Sebastian Zenteno, Tobias Brandt Jørgensen, Chisenga Nsanzabera, Kasem Useinovski, Daniel Carvalho og Orian Breimco.

Køges næste kamp spilles lørdag den 30. september kl. 11.30 på udebane mod Røde Stjerne BK på Darup Idrætscenter i Roskilde.

Se stillingen i Serie 3, Pulje 5 her.

Flotte sejre til fjerde- og femteholdene

Fjerdeholdet i Serie 3, Pulje 7 havde fredag aften besøg af Kværkeby IF på Beierholm Banen på Køge Idrætspark.

Den kamp vandt et topmotiveret Køge-hold med sikre 4-0 og fik den bedste optakt til denne uge, hvor holdet skal i aktion i hele to kampe.

Allerede tirsdag den 26. september kl. 19.00 spiller holdet på udebane mod VG Fodbold på Viby Idrætsanlæg og lørdag den 30. september kl. 15.15 skal holdet en tur vestpå for at møde Sørbymagle IF på banerne ved Sørbyhallen.

Træner Kurt Fossnie havde følgende trup til kampen: Michael Tang, Oliver Fiala, Aryan Jalali, Mikkel Jensen, Villads Olsson, Emil Rasmussen, Manfred Høj-Poulsen, Andreas Laursen, Albert Dahl, Marcus Møller Nielsen, Alexander Johannesen, Tom Aagaard Larsen og Viktor Birch Sørensen.

Se stillingen i Serie 3, Pulje 7 her.

Også femteholdet i Serie 5, Pulje 5 fik fuldt udbytte fra weekendens anstrengelser. Fredag aften spillede holdet hjemme på atletikbanen på Køge Idrætspark mod VG Fodbold og efter en rigtig god kamp vandt Køge med 2-1 efter 1-1 ved pausen.

Emil Jarnel bragte Køge i front 1-0 efter 42 minutters spil, men kort før pausen udlignede VG Fodbold.

Emil Jarnel var på pletten igen i kampens 74. minut og bragte Køge på 2-1 – hvilket holdt kampen ud til stor glæde for de rigtigt mange supportere der var mødt frem for at bakke holdet op til sejr.

Trænerduoen Tobias Zahl og Kristian Blaabjerg havde følgende trup til kampen: Tobias Berg, Albert Ullerup, Jacob Ipsen, Emil Jarnel, Albert Gravsholt, Cilius Hanson, Frederik Bech Jensen, Karl Emil Bang, Arthur Bolvig, Mark Anthony Schoubye, Marcus Bech-Jensen, Malthe Brusgaard og Frederik Skaksen.

Næste gang holdet skal i aktion igen er søndag den 1. oktober kl. 12.00 hvor det går løs mod Køge Nord FC på Rishøj Stadion.

Se stillingen i Serie 5, Pulje 5 her.

Begge motionshold i kamp i denne uge

Klubbens to Motionshold skal begge i kamp i den kommende uge. Holdet i 8-Herresenior 1, Pulje 5 spiller onsdag den 27. september kl. 18.00 på hjemmebane mod Hundige Boldklub, mens holdet i 8-Herresenior 2 (motionsrækken), Pulje 5 spiller allerede mandag aften den 25. september kl. 19.00 på udebane mod Næstved FC 77.

Holdet var også i kamp i den forgangne uge hvor holdet på hjemmebane vandt med 4-3 over Havdrup GF Fodbold.

Michael Tang scorede et ægte hattrick, mens Marius Koefoed Rasmussen sørgede for det fjerde Køge-mål.

Køges hold bestod af følgende spillere: Jonas Sørensen, Marius Koefoed Rasmussen, Simon Sørensen, Gustav Rasmussen, Albert Dahl, Michael Tang, Oliver Fiala, Mathias Bengtsen, Frederik Larsen og Lucas Nissen.