image U10,3 5-mands holdet der søndag spillede mod Ejby IF og Næstved IF. (Privatfoto).
Per Møller
25. marts 2024 kl. 21:39
U10,3 har været i aktion med to hold i weekenden.
Lørdag var det kombiholdet U10/-11 der tog i mod Vordingborg IF 1 på Beierholmbanens kunstgræs på Køge Idrætspark.
"Efter omstændighederne gik det fantastisk godt, selv om vi tabte 4-5. Starten var lidt hektisk Køge-holdet kom hurtigt bagud med 0-3. Dermed skulle Vordingborg så reducere med en spiller, hvilket betød at Køge-holdet fik bedre styr på opspillet og fik reduceret til 1-3", fortæller træner Preben Pedersen.
I den periode kom Carl Riboe Ekelund godt ind i spillet og stod stærkt i målet, og en god kamp, samtidig med hele holdet kæmpede godt og kom tilbage på 3-2 inden kampens gode dommer, Asbjørn Damgaard, fløjtede til pause.
I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage med store chancer til begge hold, hvor Køge-holdet fik udlignet og kom bagud, for igen at udligne.
"I de hektiske slutminutter havde Køge et skud tæt inde under mål, som ramte overliggeren og sprang ned på mållinjen og måske var bolden inde, men “VAR” var ikke med os .....", smiler Preben Pedersen.
4-4 stillingen holdt lige til slutminuttet, hvor Vordingborg IF fik scoret sejrsmålet til 5-4.
Ærgerligt for Køge holdet havde fortjent bedre.
Holdet til denne kamp bestod af Carl Riboe Ekelund, Alexander Marcus Schønberg, Asbjørn Bruun-Forrester, Liam Cordial, Louis Lang, Malthe Thimgaard, Marius Bøtcher og Sofus Frederiksen.
Søndag middag var det 5-mands holdet der skulle i aktion på Beierholmbanens kunstgræs.
Lige inden kampstart kom der besked om afbud fra B.73 Slagelse til dagens kampe og Næstved IF var endnu ikke ankommet.
I stedet for B.73 Slagelse, dukkede Ejby IF uventet op, så det alligevel blev til to  gode kampe til alle holdene.
Køge-holdets første kamp var mod Ejby IF og det blev en meget tæt affære, med godt spil af begge hold i de lidt forlængede halvlege, hvor det er værd at nævne et flot langskudsmål af Hugo Lange, men også en kamp, der samtidig tærede på kræfterne, så da Næstved IF ventede på deres første kamp straks efter, var det nogle trætte Køge spillere, som kæmpede sig gennem kampen og var godt med helt til, det sidste.
Holdet denne søndag bestod af Volodymyr Bychok, Alfred Bendix Kingo, Frederik Stærke, Hugo Lange, Johan Collet, Maximillian Basland Stæger og Qasem Qasem.

"Således blev de sidste kampe i Vinterboldturneringen spillet og vi går mod lysere tider og duften af nyslået græs", slutter Preben Pedersen der ønsker alle en god påske.

Køges kombihold U10-/11 venter på at komme i kamp mod Vordingborg IF. (Privatfoto).