image På billedet er taktikken lagt og Køge holdet klar til kamp. (Foto: Preben Pedersen).
Per Møller
10. marts 2024 kl. 07:29
Hvad HB Køges divisionshold desværre ikke magtede fredag aften kunne det kombinerede U 10/-11 hold fra Køge Boldklub klare i lørdagens træningskamp mod IF "Frem" Bjæverskov.
Det var et tændt Køge hold, bestående af Asbjørn Bruun-Forrester, Eskild Hesselager Seitzberg, Liam Andersen, Louis Lang, Malthe Thimgaard, Marcus Bøegh Kamp, Marius Bøtcher, Sofus Frederiksen og Storm Arbøll, der lørdag formiddag løb ind på Bjæverskov Stadions flotte Kunstbane til 8:8 mands kamp mod IF "Frem" Bjæverskovs ditto.
Kampens udmærkede dommer havde knap nok fløjtet kampen i gang, før Køge holdet blev sat under et voldsomt pres fra Bjæverskov, som resulterede i et hurtigt mål.
Efter denne forskrækkelse spillede Køge holdet sig stille og roligt tilbage i kampen, var gode til at holde bolden langs jorden i den modvind der var i første halvleg, for inden halvlegens afslutning, at bringe sig foran med 3-1 efter en god halvleg med gode forsvarsdispositioner og målmandsredninger.
Halvlegen blev brugt på omstillingen til rygvind, mere bredde i opspillet og stadig bolden langs jorden.
"Anden halvlegs forløb viste stadig, at Køge holdet var opsat på sejr, også selv om holdet skulle tage en ekstra spiller ud på grund af reglen om føring med 3 mål, blev IF "Frem" Bjæverskov holdt fra at score mere, så resultatet blev en sejr på 7-1 til Køge", fortæller en tilfreds træner Preben Pedersen.