Serie 3: Andetholdet holder vinterpause på andenpladsen

image Køge-spillerne jubler efter at Victor Rybak Frandsen allerede i kampens første minut havde bragt holdet foran 1-0 mod AIK 65 Strøby.
Per Møller
30. oktober 2023 kl. 14:26

Køge Boldklubs andethold i Serie 3, Pulje 8 har haft en helt igennem forrygende første halvdel af sæsonen 2023/24.

Søndag eftermiddag spillede holdet den 11. og sidste kamp i efteråret hvorholdet hjemme på Capelli Sport Stadion i Køge tog imod AIK 65 Strøby.

Her tog Køge tre nye points gennem en suveræn sejr på 4-0 - fordelt med to mål i hver halvleg.

Holdet gav gæsterne fra AIK 65 en chockstart, da Victor Rybak Frandsen allerede i kampens andet minut bragte Køge foran 1-0 efter flot oplæg fra Benjamin Torrecillas i højre side.

I kampens 34. minut var Benjamin Torrecillas på pletten og omsatte Malte Knudsens oplæg til scoring, og holdet fortsatte efter pausen med at presse på og det afgørende mål til 3-0, der definitivt "dræbte" kampen kom i det 67. minut hvor Kasper Lillelund scorede efter forarbejde fra Mads Lindgren.

Samme Mads Lindgren måtte desværre forlade kampen et lille kvarter senere, da han inden for samme minut modtog to gule kort fra kampens dommer - og dermed fik omklædningsrummet for sig selv for en kort bemærkning.

Det forhindrede dog ikke Magnus Tange Bøgker at lukke og slukke festen med scoringen til 4-0 fire minutter før tid efter forarbejde fra Kasper Lillelund.

Køge-holdet kan nu gå på pause i sæsonen med en fornem andenplads som resultat, og det bliver med andre ord rigtigt spændende at følge holdet når der tages fat på anden halvdel af sæsonen når foråret melder sig.

"Vi fortsætter træningen endnu et par uger. Vi starter så op igen efter nytår midtvejs i januar måned" fortæller succestræner Mikkel Røder.

Køge starter anden halvdel af sæsonen med en hjemmekamp mod Nyråd/Langebæk Alliancen fredag den 5. april kl. 19.00 på Capelli Sport Stadion.

Holdet mod AIK 65 Strøby så således ud: Nicolai Ulrik, Christian Øie Sørensen, Joakim Holm, Emil Bjerge Hansen, Mads Lindgren, Malte Knudsen, Benjamin Torrecillas, Victor Rybak Frandsen, Kasper Lillelund, Andreas Maibom, Magnus Tange Bødker, Lasse K. Arbøll, Tobias Brandt Jørgensen og Daniel Carvalho.

Tre spillere med i alle 11 kampe

Tre spillere har været med i alle efterårets 11 kampe - nemlig Andreas Maibom, Magnus Tange Bødker og Victor Rybak Frandsen.

Ellers har følgende spillere givet deres bidrag til det fornemme efterår for klubbens andethold i Serie 3, Pulje 8.:

Emil Bjerge Hansen 10, Kasper Lillelund og Tobias Brandt Jørgensen 9, Mads Lindgren og Malte Knudsen 8, Daniel Carvalho , Lasse K. Arbøll og Magnus Brandt Jørgensen 7, Benjamin Torrecillas og Mark Sørensen 6, Gustav Holst Pedersen, Jonas Jensen og Tobias Torrecillas 5, Andreas Frigioli og Christian Øie Sørensen 4, Magnus Rasmussen, Mathias Hindkjær og Nicolai Ulrik 3, Joakim Holm, Kasem Useinovski og Malte Gleerup 2, Asbjørn Damgaard, Bertil Storskov, Kasper Kling, Victor Kragballe og Viktor Thorsted hver 1 kamp.

5 kampe - 13 mål

De 45 mål som er sendt i kassen i de 11 kampe er fordelt på 10 spillere - med Gustav Holst Pedersen som suveræn topscorer med 13 mål - scoret i 5 kampe....

Ellers fordeler scoringerne sig på Kasper Lillelund 8, Magnus Tange Bødker 6, Victor Rybak Frandsen og Benjamin Torrecilla hver 5, Andreas Frigioli 2, Bertil Storskov, Daniel Carvalho, Joakim Holm og Magnus RAsmussen hver 1 m¨l.

Tre mål er noteret som selvmål.

Se stillingen efter forårssæsonen her.

Fjerdeholdet fik et point

Fjerdeholdet i Serie 3, Pulje 7 spillede fredag aften på hjemmebane mod Ejby IF, og de to hold kunne gå på weekend med hver et point i bagagen.

Kampen sluttede 2-2 - og følgende Køge-spillere var med til at køre det ene point hjem:

Michael Tang, Aryan Jalali, Simon Conradsen, Mikkel Jensen, Emil Rasmussen, Manfred Høj-Poulsen, Gustav Rasmussen, Andreas Laursen, Albert Dahl, Marcus Møller Nielsen, Alexander Birkedal Johannesen, Tom Aagaard Larsen og Viktor Birch Sørensen.

Holdet kan opleves i aktion på onsdag den 1. november kl. 19.45 hvor holdet spiller mod Gørslev IF på Køge Idrætspark – Beierholm Banen.