Serie 3,1: Sejr giver selvtillid til forårspremieren

23. marts 2024 kl. 19:14

Køge Boldklubs andethold, der har holdt vinterpause på andenpladsen i Serie 3, Pulje 8, spillede lørdag den sidste træningskamp forud for den spændende forårssæson der tager sin begyndelse efter påske.

Holdet spillede på udebane mod VG Fodbold - Viby-Gadstrup - som også ligger i Serie 3.

Køge spillede en rigtigt god første halvleg og lukkede fornuftigt af.

Vi kommer foran på mål af Kasper Lillelund. Derefter får VG et straffespark som de heldigvis sparker forbi. Vi havde bolden stort set hele første halvleg og havde virkelig meget rum at spille i og vi fik scoret yderligere to gange i første halvleg. Et af vores nye spiller Liam Walsh og et af Gustav Holst Pedersen", fortæller cheftræner Mikkel Røder.

Efter pausen faldt Køge ned på VG Fodbolds niveau og tempoet falder lidt.

"Vi lavede et selvmål hvorefter vi fik sat lidt tempo på igen", siger Mikkel Røder.

Kasper Lillelund blev spillet fri, fik afdriblet målmanden og scorede til slutresultat 4-1.⚪

"Så nu vi helt klar til sæsonstarten fredag den 5. april kl. 19.15 hvor vi på hjemmebanen Køge Idrætspark møder rækkens nummer fire, Nyråd/Langebæk Alliancen", slutter en tilfreds Køge-træner.

Se stillingen i Serie 3, Pulje 8 inden forårssæsonen starter om små to uger.