Seniorfodbold: Sejr til andetholdet i ny forrygende målfest

image Andetholdet i Serie 3, Pulje 8 leverede igen en sand målfest da holdet på hjemmebane besejredeHerlufsholm med 6-4. (Arkivfoto).
Per Møller
28. august 2023 kl. 18:07

Weekenden bød på to kampe for Køge Boldklubs 11-mands Herreseniorhold – men skulle have budt på fem kampe.

Men hverken tredjeholdet i Serie 3, Pulje 5 eller femteholdet i Serie 5, Pulje kom i aktion, da modstanderne ikke var i stand til at stille op til kamp, og fjerdeholdet i Serie 3, Pulje 7 havde kampfri weekend.

Tre gode point til begge de førstnævnte hold – men unægtelig tjent på en lidt kedelig måde. Man vil jo allerhelst sætte dem ind på kontoen efter 90 minutters god fodbold.

Førsteholdet i Serie 1, Pulje 2 startede weekenden fredag aften ved på hjemmebane at besejre Benløse IF med hele 6-1 efter en sublim indsats. Du kan læse om denne kamp her.

Andetholdet i Serie 3, Pulje 8 spillede søndag eftermiddag sæsonens første hjemmekamp på Beierholm Banen på Køge Idrætspark. Modstanderen var Herlufsholm GF og de to hold gav hinanden og publikum en forrygende underholdende og målrig kamp, som havde alt hvad man kan forlange af en god fodboldkamp.

Kampen var kun to minutter gammel før der kom gang i løjerne. Gustav Holst Pedersen bragte Køge foran 1-0 på oplæg fra Victor Rybak Frandsen.

Herlufsholm GF ville også lege med og på mål i det 9. og 13. minut bragte sydsjællænderne sig foran 2-1, inden Gustav Holst Pedersen i det 23. minut igen var på pletten og bragte balance i regnskabet. 2-2.

På to scoringer i det 44. og 45. minut af første halvleg bragte Herlufsholm GF sig i en favorabel position forud for anden halvleg. 4-2 til gæsterne efter 45 pulserende minutter som udover de seks scoringer også bød på to straffespark til gæsterne, hvoraf det ene blev misbrugt.

Køges træner Mikkel Røder brugte pausen til at få pustet ny selvtillid og kampgejst ind i sine spillere, der kom fantastisk tilbage i kampen og med fire scoringer kunne skrive tre point ind på kontoen med en sejr på 6-4.

Tre minutter efter pausen kom Køge for alvor tilbage i kampen da Andreas Kirkeby Frigioni reducerede til 3-4 på oplæg fra Kasper Bagge Lillelund. Denne stilling holdt sig til kampens 72. minut hvor Andreas Kirkeby Frigioni atter var på pletten og fik udlignet til 4-4.

Med tre minutter tilbage af kampen lignede det ellers en pointdeling – der i så fald villa have været Køge-holdets anden 4-4 kamp i sæsonens to første spillerunder.

Men det ville Gustav Holst Pedersen ikke være med til, og med to mål i det 87. og 88. minut fik han sparket sejren hjem til Køge Boldklub der leverede en sublim anden halvleg.

Altså fire mål af Gustav Holst Pedersen og to af Andreas Kirkeby Frigioni.

Det var nogle glade og stolte spillere, trænere og ledere fra Køge der kunne gå i omklædningsrummet og synge sejrssangen. Og se tilbage på en utrolig sæsonstart med fire points på kontoen – og to kampe der i alt har budt på 18 scoringer ….

Køges hold mod Herlufsholm så således ud: Daniel Carvalho, Mads Lindgren, Mathias Hindkjær, Tobias Jørgensen, Andreas Maibom, Jonas Jensen, Emil Hansen, Victor Rybak Frandsen, Magnus Bødker, Gustav Holst Pedersen og Kasper Bagge Lillelund.

På udskiftningsbænken startede Andreas Kirkeby Frigioni, Magnus Brandt Jørgensen og Lasse K. Arbøll.

Køges næste kamp er lørdag den 2. september kl. 13.00 på udebane mod Karrebæk IF på banerne ved Karrebæk Skole.

Fjerdeholdet spiller pokalkamp tirsdag aften

Fjerdeholdet i Serie 3, Pulje 7 kan dog glæde sig over at komme i aktion allerede tirsdag aften den 29. august kl. 18.00, når holdet hjemme på Køge Idrætspark skal i aktion i anden runde af Seriepokalen 2023/24.

Her møder Køge-holdet Serie 2-holdet fra Lynge-Broby IF.

Køge sikrede sig adgang til anden runde med en udebanesejr på 3-2 over Herlufsholm GFs Serie 4-hold.

Kig ud på Køge Idrætspark og oplev kampen – der er gratis adgang for publikum.

Køge Boldklubs to hold i 8-mands Motionsfodbold

Køges to 8-mands hold i Motionsfodbold har kun været i aktion hver en gang foreløbigt i den nye sæson.

Holdet i 8-mands Herresenior 1, Pulje 5 har ikke været i aktion siden sæsonpremieren for to uger siden på udebane mod Charlotteager FK, men holdet kan se frem til at skulle i aktion på søndag den 3. september kl. 13.00 på udebane mod Glostrup.

Holdet i 8-mands Herresenior motion, Pulje 5 indledte sæsonen med en udebanesejr på 4-1 over Toksværd Olstrup Fodbold, og holdet skal i ilden igen onsdag den 30. august kl. 18.45 på Køge Idrætspark, når holdet møder Dalby GI.