Herreseniorer: Andetholdet startede sæsonen med målfest

image Arkivfoto.
Per Møller
22. august 2023 kl. 07:30

Sæsonen 2023/24 blev i weekenden skudt i gang for seks af Køge Boldklubs i alt syv herreseniorhold - og det skete med blandede resultater.

Førsteholdet i Serie 1, Pulje 2 startede med uafgjort på udebane mod B.73 Slagelse. Den kamp kan du læse mere om her.

Andetholdet i Serie 3, Pulje 8 havde fornøjelsen at starte sæsonen med en udekamp mod Nyråd-Langebæk Alliancen på Stensved Stadion i Sydsjælland.

Og de to hold gav hinanden og publikum noget af en målfest med otte fuldtræffere – pænt fordelt med fire til hvert hold.

Køge indledte målfesten med at bringe sig foran i det 12. minut ved Kasper Lillelund. Inden pausen havde hjemmeholdet bragt sig i front med 2-1 på mål i det 23. og 41. minut.

Næppe var anden halvleg sat i gang før der var bragt balance i regnskabet. Gustav Holst Pedersen fik udlignet - men efter ni minutter var Køge igen bagud.

Det blev der hurtigt rettet op på med to hurtige scoringer. 12 minutter inde i anden halvleg udlignede Gustav Holst Pedersen endnu engang efter oplær fra Kasper Lillelund, og blot to minutter senere var rollerne byttet om. Gustav Holst Pedersen serverede til Kasper Lillelund og så var Køge foran 4-3.

Føringen holdt desværre ikke for holdet, da Nyråd-Langebæk Alliancen igen kom tilbage i kampen og i det 73. minut fik udlignet til slutresultatet 4-4.

Køges trænerduo Mikkel Røder og Victor Rybak Frandsen havde følgende hold til sæsonpremieren:

Magnus Brandt Jørgensen, Emil Bjerge Hansen, Gustav Holst Pedersen, Viktor Thorsted, Kasper Lillelund, Andreas Maibom, Tobias Torrecillas Nielsen, Victor Kragballe, Magnus Tange Bødker, Asbjørn Damgaard, Tobias Brandt Jørgensen, Kasem Useinovski og Lasse K. Arbøll.

Næste kamp – sæsonens første hjemmekamp – spilles søndag den 27. august kl. 13.00 på Køge Idrætspark hvor Herlufsholm GF kommer på besøg.

Se stillingen efter første spillerunde her.

Tredjeholdet i Serie 3, Pulje 5 spillede søndag formiddag på hjemmebane mod Torslunde-Ishøj IF der kunne rejse hjem med en sejr på 2-1 - alle tre mål scoret før pausen.

Køge kom skidt ud af starthullerne og gæsterne bragte sig foran 2-0 på to hurtige scoringer i det 21. og 25. minut. Malte Knudsen fik reduceret på straffespark et par minutter før pausen, men tættere på kom Køge ikke.

Træner Mikkel Røder havde følgende spillere i aktion i sæsonpremieren:

Mads Lindgren, Emil Brinkmann Andersen, Mohammed Nazrabi, Seref Balikci, Magnus Oster Rasmussen, Malte Knudsen, Baran Özdemir, Benjamin Svendsen, Emre Cingitas, Sebastian Zenteno, Chisenga Samuel Nsanzabera, Mark Anthony Schoubye og Orian Breimco.

Næste kamp er lørdag den 26. august kl. 13,00 på udebane mod BS 72 Albertslund.

Se stillingen i rækken her.

Fjerdeholdet i Serie 3, Pulje 7 havde sæsonpremiere på udebane mod FC Storebælt på Korsør Stadion.

Køge kunne tage den lange tur hjem med godt humør og tre points i bagagen via en sejr på 1-0.

Træner Kurt Fossnie havde følgende spillere til at sikre de tre points:

Michael Tang, Jonas Lindberg, Aryan Jalali, Mikkel Jensen, Simon Sørensen, Villads Olsson, Emil Rasmussen, Manfred Høj-Poulsen, Andreas Laursen, Marcus Møller Nielsen, Alexander Birkedal Johannesen, Viktor Birch Sørensen og Tom Aagaard Larsen.

Holdets næste kamp er på fredag den 25. august kl. 19.00 på hjemme på Køge Idrætspark mod Køge Union.

Femteholdet i Serie 5, Pulje 5 fik en flot start med en sikker udebanesejr på 5-1 over Skensved IF på Skensved Stadion.

Det skete med følgende mandskab: Oliver Jørgensen, Tobias Berg, Albert Ullerup, Villum Nobelius, Jacob Ipsen, Sebastian Bebbington Nielsen, Cilius Hanson, Tobias Oliver Zahl, Carl-Emil Andersen, Arthur Bolvig, Marcus Bech-Jensen, Malthe Brusgaard, Jeppe Pilebo og Frederik Skaksen.

Holdet trænes af Tobias Oliver Zahl og Kristian Blaabjerg.

Næste kamp søndag den 27. august kl. 13.00 mod Himmelev-Veddelev Boldklub på Køge Idrætspark.

Motionister i målfest

Også Køges ene ud af i alt to hold i Motionsrækkerne har været i aktion for første gang i den nye sæson.

Nemlig holdet i Motion 8 Herresenior 1 Pulje 5.

Holdet mødte på udebane Charlotteager Fodbold Klub i Hedehusene - og den kamp vandt værterne med 6-4 efter en særdeles underholdende forestilling.

Køges hold bestod af Ismail Berk, Alperen Cat, Seref Balikci, Emre Cingitas, Tufan Gün, Oguzhan Mustafa Kurt, Kenny Andersen, Mikkel Hermansen, Sami Sahin og Daniel Gorgis.

Holdets næste kamp søndag den 3. september kl. 13.00 på udebane mod Glostrup.

Køges andet motionshold der spiller i 8-Herresenior 2 (motionsrækken) Pulje 5 spiller sin første kamp i sæsonen i aften, tirsdag den 22. august kl. 18.45 på udebane mod Toksværd Olstrup Fodbold.

Se holdets turneringsprogram for efterårssæsonen her.