Futsal: Køge klar til DM-finalen efter vanvittigt semifinale drama

image En situation fra semifinaleopgøret mellem Køge og Team Viborg i Otterup Idræts Center.
Per Møller
12. marts 2023 kl. 14:20

Der var drama for alle pengene, da Køge Boldklubs kvindeseniorer i Futsal søndag middag spillede semifinale ved årets DM-stævne i Otterup Idræts Center på Fyn.

I semifinalen mødte Køge et velspillende hold fra Team Viborg og de to hold gav hinanden nogle underholdende 2 x 20 minutters effektiv spilletid. Efter den ordinære tid var stillingen 3-3 efter at Viborg havde ført 2-1 ved pausen.

Caroline Østergaard scorede til 1-1 for Køge kort før pausen. Tre minutter efter sidebyttet fik Køge udlignet ved et selvmål, men igen kom holdet bagud. 3-2 var stillingen til Team Viborg indtil 7 minutter før tid hvor anfører Adda Egeberg Olsen fik skabt balance i regnskabet.

Den forlængede spilletid 2 x 5 minutter sluttede uden scoringer og så måtte man ty til straffesparkskonkurrence.

Her scorede Adda Egeberg Olsen, Laura de Fries, Signe Anesen, Louise Engholm og Julie Jacobsen for Køge, der takket være tre redninger af målmand Line Hemme Nielsen kunne juble over en sejr på 8-7 og dermed en plads i årets DM-finale. Og så betød det mindre at Køge selv missede to straffespark.

Semifinalen varede i godt to timer før dramaet var ovre.

I finalen skal Køge møde de forsvarende danske mestre fra København Futsal. Den kamp spilles kl. 16.30.

Køges målmand Line Hemme Nielsen blev helten da hun afværgede tre af Team Viborgs straffespark så Køge kunne trække sig tilbage med en sejr på 8-7. Nu venter DM-finalen mod København Futsal kl. 16.30.