Menu

U19 - 1 (1999/2000)

 

Velkommen til Forårssæsonen 2018 som igen byder på kampe i Øst 1.

Træner tirsdag og torsdag 18:30 - 20:00.

1. turneringskamp på Kunsten mod Slagelse
Trup: Sværke, Kling, Roland, Andersen, Enis, Møller, Friis, Skovly, Ap, Pola, William, Okan, Friis, JH.

1’ det blæser og det er allerede pisse koldt! 2’ Møller med godt skudforsøg på målmand, 6’ Sværke med hånd på bold første gang - kommer sikkert ud ved høj bold, 8’ så brænder det på - en hurtig Slagelse omstilling og skud på mål, men rammer en af sine egne og der bliver målspark, 9’ Sværke bliver lige testet igen - ingen problemer, 12’ Pola stærk clearing, 14’ 0-1 et frispark næsten på midten bliver sparket til fjerneste hjørne og bliver headet ind, 19’ kampens første hjørne tilfalder Slagelse, der bliver afsluttet på den, men ved siden af mål, 22’ William god aktion i feltet - gir hjørne, 23’ stærkt spil af JH, 25’ Sværke kommer godt ud og får sparket væk, 28’ uha, de slår mange dybe bolde som bliver til giftige angreb! 34’ 1-1 Pola udligner efter godt presspil hvor Loic først hamre den ind på stolpen - og kort efter er det så Pola der finder netmaskerne. 36’ frispark ind i feltet bliver farligt - vi har svært ved at få den væk, 1. halvleg slutter af med god mulighed til William.

Slagelse presser godt på her efter pausen og får den også i mål, men den bliver korrekt fløjtet for offside, 54’ Skovly god clearing inde i feltet, 55’ Køge hjørne - kort variant - som giver et til, 58’ hjørne igen efter vi har bibeholdt presset - kort variant igen som giver godt forsøg, 60’ så tager vi endnu et hjørne men fra den anden side, 60’ Møller ud - Enis ind, 70’ 1-2 Slagelse får scoret efter de har sat os under stort pres, 73’ så brænder det igen på - men Sværke redder flot, 75’ Enis med solotur som giver god mulighed, 75’ Loic ud - Andersen ind, 85’ 1-3 Slagelse score ved en tackling hvor bold ryger i eget net, skide uheldigt! 85’ JH ud - Okan ind, 87’ Sværke/Ap god aktion, 88’ Slagelse hjørne som de score på - men offside, 89’ William ud - Møller ind igen, 90’ gult kort til Slagelse Spiller for at hægte Friis lige uden for feltet, desværre får vi ikke scoret på denne mulighed og kampen slutter og vi taber desværre 3-1. Men rolig nu - mod et tophold som træner 4 gange om ugen, og hånden på hjertet der er vi jo nok ikke endnu, men det er sgu tæt på - godt kæmpet Drenge.

2. Turneringskamp mod Frem i Valby Idrætspark.
Trup: de Fries, Kling, Frederik, Skovly, Pola, Mikail, Enis, Loic, Ap, JH, Friis, Andersen, Okan

1’ Enis med chance allerede efter 30 sek, 3’ en Frem omstilling er ved at fange os og bliver lidt farlig,...
5’ Frederik bryder godt og sætter godt angreb i gang, 9’ så det Ap der bryder godt, 12’ Skovly med en livreddende fod på en bold som ville gi' 100% chance til Frem, 14’ farligt skud på de Fries, får pareret og bliver skudt ud til hjørne, ved hjørnesparket bliver det igen farligt - der bliver først headet på de Fries og så skudt, men han redder begge - godt stået de Fries! 16’ Pola og Enis god aktion som giver god chance, 17’ Frem hjørne x 2 - en i hver side, 21’ Enis med afslutning på målmand, 22’ Friis med perle indlæg til Pola, gir hjørne - som vi får 2 gode afslutninger på, 23’ 0-1 Friis header ind på hjørnet fra Skovly, Friis kommer stormende bagfra og banker den ind med hovedet - sådan! 25’ Frem hjørne, 29’ de Fries kommer godt ud, 32’ en fejlaflevering bliver farlig, men de skyder ved siden af mål, 33’ En offside fælde glipper og de får en stor chance, 34 Ap ud med dårligt knæ - Okan ind, 37’ Pola dribler sig igennem Frem forsvaret - gir hjørne: 0-2 Mikail header ind på hjørne fra Skovly - tro kopi af målet til 1-0, perfekt! 39’ Frederik bryder godt inde i feltet, 40’ Pola disker op med lækkerier, 42’ Enis med godt løb og indlæg, 45’ Frem frispark uden for feltet, men ved siden af mål og vi går til pause med en 2-0 føring.

48’ en lidt farlig aflevering ind foran de Fries som han får sparket væk i sidste øjeblik, 50’ Okan men indlæg,
53’ JH bryder godt, 56’ uhhh så brændte det på foran de Fries ved en tilbageaflevering! og de presser godt på her, nu ramte de overligger! 59’ Pola med stor chance som gir hjørne: og her gør de det da bare igen til 3-0, Mikail med hovedet på Skovly’s hjørnespark - 3 stort set identiske mål, det er fantastisk! 60’ Enis ud, Andersen ind, 64’ Pola med god mulighed, 67’ Friis med god aktion som gir hjørne, 72’ skud på de Fries - redder flot ud til hjørne, 75’ Andersen godt løb og prøver at finde Pola, 79’ Friis ud med ondt i hælen - Enis ind igen, 80’ de Fries med super redning! 81’ Mikail ud med skade så Fries må ind igen, 83’ Skovly med godt tilbageløb og clearing, 84’ Pola og Enis med stor chance - Enis med afslutning, 88’ Frem presser godt på igen, 90’ Pola score men der bliver vinket for offside på Enis’s stikning, hvilket der ikke var da Pola var 1 meters penge på den rigtige side, surt! 91’ Pola igen med lækkerier - men bliver fældet, 95’ kampen bliver fløjtet af og vi har vores første 3 point i hus, sådan Drenge - godt kæmpet i dag. Efter kampen blev der stemt på Kampens Spiller, her blev Mikail den store stemmesluger - Tillykke Mikail.

3. turneringskamp mod LSF på Kunsten i flot solskinsvejr.
Trup: de Fries, Kling, Pola, Skovly, Roland, Loic, Mikail, Tim, Friis, JH, Frederik, Okan, Andersen, Bertram.

4’ Tim sender Mikail godt afsted på kant - Mikail går til baglinje og prøver indlæg - men målmand tager den, 5’ uha så brænder det på, en kant får frit løb mod de Fries som redder i første omgang, Roland redder i næste med at skyde den op på overligger og ud til hjørne! 7’ LSF skud på overligger og ud til hjør...ne, 8’ de Fries kommer godt ud, 13’ Kling finder Frederik på kanten af feltet - Frederik med afslutning men får ikke ramt den rigtigt, 15’ så det Pola der prøver med afslutning, 17’ Mikail god clearing, 18’ Kling finder Pola som får god chance, 21’ Skov cleare godt ud til hjørne, 23’ Friis god bold til Mikail på kant, 24 Friis med fin afslutning lige over det lange hjørne - Tim godt indlæg, 28’ en farlig situation foran de Fries, men de udnytter den ikke, 34’ Tim trækker sig fri uden for feltet og bliver hægtet lige på kanten, sender bold videre til Loic som score, men linjevogter flager for offside! og vi får heller ikke fri/straffesparket, vi føler os i den grad bortdømt! 38’ Tim ud - Bertram ind, 39’ skud på de Fries men ingen problemer, 45’ Pola med perfekt indlæg - Bertram forsøger, men vi går til pause med 0-0.
46’ Køge hjørne, Friis med hovedstød men lige i hænderne på målmand, 47’ JH og Pola god aktion - Pola med afslutning men ved siden af mål, 50’ Bertram god clearing ud til hjørne, 50’ Kling ud - Andersen ind, 55’ Roland med stærkt angreb helt til baglinjen og god aflevering til Pola, 60’ Frederik ud - Okan ind, 60’ Kæmpe chance til JH - gir’ hjørne som Pola afslutter på - gir’ hjørne igen - gode aktioner her, 62’ stort frispark til Okan på kanten, 68’ klassetilbageløb fra Skov, 69’ så er det Mikail med perfekt clearing, 70’ Mikail ud - Kling ind igen, 87’ godt forsøg fra indlæg - gir hjørne, Andersen forsøger sig udefra, 90’ Emil score men nu er det den anden linjevogter som dømmer den ude over stregen inden da - på trods af Dommer havde sagt ”holder” under situationen! 91’ frispark til LSF og JH ud med gult - vi får afværget deres frispark ind i feltet og kampen slutter 0-0. Surt - men trods alt 1 point til på kontoen og er sikker på vi får mange flere. Godt kæmpet af alle i dag, og det afspillede sig også i afstemningen da 9 Spillere fik stemmer, men det var Roland som fortjent løb med æren som Kampens Spiller.