Menu

Snør støvlerne, mand!

image
27. april 2017 kl. 20:25
Er du mand, 50+ og vil du gerne have sjov og god motion, så læs her

Fodbold er godt for din sundhed og sundt for sjælen
Fodbold scorer højt på alle parametre som en sund motionsform og er godt både for din kondition, muskelopbygning, vægt og fedtprocent.

Fodbold Fitness er et træningstilbud til voksne mænd, der ønsker en træningsform, der både er effektiv og social. Konceptet er enkelt og forsøger at tage det bedste fra to verdener ved at kombinere Danmarks mest populære boldspil med fitness-sportens fleksibilitet.

Samtidig er motionsfodbold en yderst effektiv træningsform, der forbedrer din fysiske form og forebygger livsstilssygdomme. Det viser flere studier fra Institut for Idræt ved Københavns Universitet.

Hvordan foregår det?
Der spilles udendørs på mindre baner og med hele kroppen i gang, konkret spilles på minikunstbanen ved Køge Boldklub, samt indendørs i Køge Hallerne om vinteren.

Det er i øvrigt beviseligt, at det opleves meget lettere at spille fodbold end at udøve andre idrætsgrene med samme sundhedsmæssige potentiale som ex. interval løb.
Efter træningerne holder vi ”3. Halvleg” i vores hyggelige cafe ”Selvmålet” på Køge Stadion.

Praktisk information

Træningstider:
Onsdag aften kl. 18.00
Du kan møde op omklædt eller klæde om i klubben.

Træner:
Morten Pilegaard, Køge Boldklub

Der er også mulighed for at benytte styrkerum ved Køge Boldklub i forbindelse med træningen.

Vil du vide med så kontakt Morten Pilegaard på telefon 51 23 80 32 eller mail mp@koge-boldklub.dk

Vi glæder til at se dig.

Vidste du, at:

  • motionsfodbold kan anbefales som en del af behandlingen af forhøjet blodtryk og har vist sig at være markant bedre end almindelige råd om sund og aktiv livsstil?
  • motionsfodbold kan reducere risikoen for hjerte-kar sygdomme for 20-55-årige ved at forøge konditallet og hjertefunktionen, forbedre fedtforbrændingen og reducere blodtryk, kolesterol og fedtprocent?
  • blot 16 ugers fodboldtræning for utrænede kvinder uden fodbolderfaring giver markante forbedringer i hjertets struktur og funktion. En effekt, som er større ved fodboldtræning end ved motionsløb?