Menu

Børn til Bold

Vi har børn helt ned til 2 års alderen, og det er vi glade for. Alle der har lyst til at spille bold er velkomne i Køge Boldklub ;-) Når børnene er 2-4 år laver vi ikke fodboldtræning. Det synes vi er alt for tidligt. Vi leger med bolde – og øver os i ‘at gå til noget’. Vores trænere på disse hold er uddannede ung-trænere og frivillige forældre, og de sørger for en masse sjov og ballade til træningen. Mor eller far skal altid være med, fordi det er dem der kender deres barns behov bedst, og ved hvornår der lige er brug for en lille pause.

Børn til Bold henvender sig til primært til årgang 2012 og 2013, men hvis du har et barn fra årgang 2011 eller 2014, der også gerne vil være med her, er det selvfølgelig helt i orden. 

Vi træner udendørs til uge 42.

Træningstider  
Onsdage på Køge Stadion 17.00-18.00
   
   

Tjek i øvrigt vores facebook gruppe "Børn til bold"

 

Trænere:

Signe Pedersen

 

Alle henvendelser vedrørende Børn til Bold sker til

 

Ian Pedersen

IP@koge-boldklub.dk

 

Besøg i børnehaver

Vi har i foråret haft samarbejde med 5 børnehaver fra Køge kommune. Her har både børn og pædagoger set, hvordan vi leger med bolde til Børn til Bold. Hvis dit barns børnehave kunne tænke sig at komme på besøg en formiddag, eller selv at få besøg, kan du henvise dem til Forretningsfører Ian Pedersen på IP@koge-boldklub.dk